Reklama

Reklama

Nad ránem

(seriál)
  • USA Daybreak
Trailer 2
Dráma / Fantasy / Mysteriózny / Horor
USA, 2019, 7 h 47 min (Minutáž: 39–50 min)

Predloha:

Brian Ralph (komiks)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Flákač si užívá v postapokalyptickém Los Angeles. Snaží se najít dívku svých snů, přelstít tupé ghúly a nepřátelské gangy. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (56)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Daybreak predstavuje úplne dno, kam až sú liberáli ochotný zájsť so svojou propagandou. Ústrednými postavami sú šikanovaný chlapec, afroamerický homosexuál a samozrejme malé dievčatko ktoré miesto vlepovania srdiečok do denníka svojej kamarátky ovláda kvantovú fyziku tak ako nik iný na svete. Postavy čiernej farby pleti neustále oslovujú tie bielej farby pleti slovami ako biely odpad či biela špina. Ak by som mal viac voľného času chodiť po súdoch, dramaturga českej verzie Netflixu by som oficiálnou žalobou na oddelení policajného zboru obvinil zo šírenia rasovej neznášanlivosti, takto iba budem vystríhať známych, aby svojim deťom sledovanie tohto rasistického programu podľa možnosti nedoporučili. Príliš teplé, príliš rasistické. Dúfajme že sa Disney + a Apple TV v Európe uchytia čím skôr, aby liberálny fašisti z Netflixu boli donútený konečne začať produkovať programy, ktoré bude možné pozerať a ktoré divákom aj niečo dajú. Seriál vôbec nedokázal využiť potenciál postapokalyptického sveta a stratil sa niekde medzi romantickým seriálom, scifi o horor doslova iba na niekoľkých miestach zavadil. Je neskutočné, aké hlúposti dokážu baviť mladú generáciu a nechápem ani vysoké hodnotenie na rôznych filmových databázach, nielen na čsfd.Za veľké plus považujem že samotná facebookova fanpage Netflix cz/sk sa takejto sračke rozhodla nerobiť nijakú výnimočnú propagáciu, nakoľko aj medzi nimi sa zrejme nájde niekto so štipkou inteligencie a ľudskosti. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Mohlo to byť na štyri hviezdy, lebo rozbeh bol veľmi sympatický, taký mix Love and Monsters (aj keď to vyšlo neskôr, takže inšpirácia bola asi opačne) a Zombieland (spracovaním). Absurdné komické situácie, flashbacky, nepravdivé flashbacky, komunikácia s divákom, šialené postavy, všetko bolo super. Žiaľ, nakoľko asi patrím do inej doby, tak posrané Netflixácke propagovanie buzien a iných korektných sračiek to stiahlo o hviezdu nižšie, pretože urobili buzny z dvoch zaujímavých postáv, keby to boli nejaké posraté vedľajšáky, tak možno privriem oko, ale takto teda nie. ()

Reklama

andalin 

všetky recenzie používateľa

Celkem zajímavé pojetí apokalyptického světa, kde zemřeli jen dospělí a děcka si tvoří gangy. Příběh vypráví hlavní postava formou promlouvání k divákovi - někdy byl tento element výborně využitý, třeba když se poprvé setkáváme s Eliem (Josh nás přemlouvá, ať se podíváme jeho směrem a nesoustředíme se na něj). Bavily me running gags (Gay Josh? Other gay Josh?), absurdní situace (Josh si chce useknout ruku) a vedlejší postavy (Eli, Slime Queen & the Witch). Zajímavý mix komedie a dramatu, někdy ale faaakt nuda (obecně asi všechny flashbacky a "dokonalá" Sam Dean). Ani mi asi nevadí, že další série nebude, ale byla to fajn jednorázovka. ()

evilmind 

všetky recenzie používateľa

Zábavná postapo teenage dramedy. Především první polovina je naprosto excelentní, spousta povedenejch vtípků a nejrůznějších pěkných vtípků na úkor televizních formátů. Pak se to trošku jako příběhově dosere, a především osmá episoda mi přišla jako že někdo prohrál sázku se svojí holkou, a nechal ji natočit celou epku samotnou. Ale každopádně celkově další slušný Netflix zápich. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Teen flákačka bez pravidiel s minimom hororových prvkov a občasne zaujímavými gagmi. Sem tam niečim poteší, poväčšinou však nudí. Pre násťročných a LGBT generáciu povinnosť, ostatní len mávnu rukou. Slabší priemer seriálu, ktorý je menej postapokaliptický ako dnešný život na Slovensku za vlády bachratého vorvaňa z Pezinka. ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama