Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Démon podsvětí, který je klientem u W & H, se rozhodne učinit přítrž Angelovu spojení s věštci. Nejprve odklidí z cesty Cordelii a Wesleyho, následně sebere starý svitek, jenž upír ukradl při nedávném vloupání u právníků. S pomocí svitku chce na tento svět přivést monstrum. Angel stojí nejen proti démonovi a právníkům, ale také proti nepřejícímu proroctví. (ArsenalEagle)

(viac)

Recenzie (2)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vyvrcholenie prvej serie mohlo byt i o niečo lepšie. Hlavne frajer démon mohol byt oveľa hrozivejší, takto vypadal ako fantom opery. Má tato časť stále svoje grády, ale 5* jej nedám a to hlavne kvôli stvárneniu toho démona. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tomuto sa vraví finále vo veľkom! Angel sa dozvedá o proroctve, ktoré hovorí, že zomrie. Ku podivu sa s touto informáciou vysporiadal celkom dobre, až príliš dobre. Vôbec ho to nerozhodilo a naďalej zostával v kľude, až do momentu, kedy jeho najbližší priatelia, Cordy a Wesley, skončili v nemocnici. Emócie samozrejme nechýbali. Avšak Angel to s nimi nevzdáva a vydáva sa do boja. Akčná sekvencia bolo vskutku spektakulárna. Angel naprosto válí! Našťastie sa mu podarilo zachrániť svojich verných priateľov a tiež sa dozvedá o skutočnom znení proroctva. Nakoniec sa ukázalo, že nie je predurčené, že má zomrieť, ba naopak žiť. Keďže život a smrť sú súčasťou cyklu, takže sa život a smrť považujú za jednu a tú istú vec. Skrátka Angel sa ma stať človekom. A návrat Darly som vôbec nečakal. ()

Reklama

Reklama