Reklama

Reklama

CHiPs

(seriál)
Krimi / Dráma / Mysteriózny
USA, (1977–1983), 113 h (Minutáž: 43–97 min)

Hrajú:

Erik Estrada, Robert Pine, Larry Wilcox, Paul Linke, Brodie Greer, Lou Wagner, Randi Oakes, Michael Dorn, Terry Kiser, Clarence Gilyard Jr., Ellen Geer (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(138)

Obsahy(1)

Frank "Ponch" Poncherello a Jon Baker jsou partneři a důstojníci na motorkách u California Highway Patrol (CHiPs) [Kalifornská dálniční hlídka]. Společně křižují dálnice a silnice v oblasti Los Angeles, zastavují piráty silnic a zloděje aut. Pomáhají motoristům s jejich problémy a zdravotníkům při nehodách. Občas dokonce vyšetřují místa trestných činů a často bývají zapleteni do silničních honiček. (c.tucker)

(viac)

Recenzie (6)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Dvaja sympaťácky poliši na motorkách. V dnešnej dobe, už len nostalgická spomienka na nemecky hovoriace televízne stanice, ktoré nám na začiatku 90. rokov, spolu s videom, dali najviac. Teda aspoň mne. ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

U nás tenhle seriál nejspíš žádná televize nikdy nevysíala. Já jsem ho kdysi pravidelně sledoval tušim na ARD. Je to něco jako Kobra 11 s tim rozdílem, že tady fízlové jezdí na motorkách a neni tam tolik bouraček a výbuchů... ()

Duotone28 

všetky recenzie používateľa

Heh, tak toto bola aka oldschoolovka...z proSieben:). Okrem vecernej PeepShow...tam v priebehu dna fical aj tento serialik dvoch fizlov na dvoj kolesovych tatosoch:). Neviem ci este teraz...ale takych 10-12 rockov dozadu urcite, sice som nemcine nerozumel ani hovno, ale este ze detska intuicia a zmyslanie je uz v tych rokoch na dost vysokej urovni...a skoro vsetko som si dokazal domysliet:). Pre mna viac menej ako detsky kult,preto aj to hodnotenie,nazdar ()

raiN[ratm] 

všetky recenzie používateľa

Čistá nostalgia. V dobách, keď sme nemali káblovku ale iba STV1,STV2 a nejaký nemecký kanál (mám dojem, že VOX) bola toto najlepšia vec aká sa dala pozerať. Taká vylepšená americká Kobra 11 na motorkách. Každý deň po škôlke a neskôr aj po škole som to sledoval, aj keď som nerozumel po nemecky ani "heil" .. stačilo mi iba pozerať sa na tých frajerov ako dokážu zatočiť s každým zloduchom :-) // typická znelka z tých čias http://www.youtube.com/watch?v=BSzEmPEnYxo ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál sa do našich končín nedostal a v zásade je to pradávna odnož Kobry 11 s podľa mňa o niečo sympatickejšími hercami a takými viac zo života príbehmi. Erika Estradu tento seriál dostal na hollywoodske výslnie onej doby. Predsa len už tento seriálový počin ohlodal zub času, ale určite sa dá na to pozrieť a aj keď som nevidel úplne všetky časti, môžem zodpovedne povedať, že pre fanúšikov pohodových seriálov je toto dobrá voľba. 60 % ()

Reklama

Reklama