Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rachel šokuje priateľov možnosťou pracovať v Paríži. Ross sa pokúša znovu pre ňu získať jej bývalé pracovné miesto u Ralpha Laurena. Pri rozhovore s Rachel si uvedomí, že jeho kamarátka po tejto zmene príliš túži, preto naoko s jej rozhodnutím súhlasí. Zomrela herecká agentka Estelle a Phoebe sa bojí túto nepríjemnú správu Joeymu oznámiť. Monica a Chandler si chcú prezrieť aj dom, ktorý je vedľa nehnuteľnosti, ktorú kupujú. Realitná agentka im prezradí, že v dome je kupec, ktorý sa stane susedom Monicy a Chandlera. Vychádza najavo, že je to Janice, Chandlerova bývalá priateľka. Tá rozhodne chce, aby boli susedia. Zato Chandler a Monica si nevie rady, ako rozumne vyriešiť túto nepríjemnú situáciu. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rachel - And I've already talked to them about our situation with Emma and they said they'll do whatever we need to make us feel comfortable. I mean, I'll fly back and forth - they'll fly you out. Anything we want. Chandler - My boss said I might be getting a new lamp in my cubicle. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (7)

  • Když Ross (David Schwimmer) dává šéfovi Rachel (Jennifer Aniston) dinosauří vejce, tak si lze všimnout, že vejce má vespodu dírku. V dalším záběru je ale dírka nahoře. (Duoscop)

Reklama

Reklama