Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Phoebe sa vydáva a Monica sa ujíma nevďačnej úlohy "sprievodcu" svadobnými povinnosťami a rituálmi. Ako vždy všetko pripravuje s prehnanou starostlivosťou a dôkladnosťou. Phoebe požiada Joeyho, aby ju doviedol k oltáru. Ten súhlasí, ale berie svoju úlohu príliš vážne. Zato Ross a Chandler sa sťažujú, pretože im nikto nepridelil žiadnu dôležitú úlohu pri plánovanej svadbe. New York zažíva najsilnejšie prívaly snehu za posledných dvadsať rokov, a tak hrozí, že svadobný obrad aj hostina budú odložené. Monica nakoniec zaistí náhradnú realizáciu obradu aj oslavy priamo na ulici pred kaviarňou Central Perk. (TV Doma)

(viac)

Zaujímavosti (14)

  • Zaujímavosťou je, že na svadbe Phoebe (Lisa Kudrow) sa nezúčastňuje nikto z jej príbuzných, ako napríklad sestra dvojča Ursula, jej otec Frank (Bob Balaban), biologická matka Phoebe staršia (Teri Garr), brat Frank mladší (Giovanni Ribisi), švagriná Alice (Debra Jo Rupp), alebo neter a synovec, ktorých porodila. Bola však obrovská fujavica a je možné, že to títo ľudia nezvládli. V každom prípade je nepravdepodobné, že by Phoebe pozvala Ursulu alebo Franka staršieho vzhľadom na intenzívnu minulosť, ktorú s oboma prežila. (Pat.Ko)
  • Pre Phoebe (Lisa Kudrow) to je už druhé (možno tretie) manželstvo. Predtým bola vydatá za Duncana, tanečníka na ľade, ale bolo to falošné manželstvo, kvôli podvodom, a naznačovala, že sa raz vydala za niekoho vo Vegas (uvedené v epizóde Co bylo po Las Vegas). V tejto epizóde sa Phoebe skutočne vydáva, zatiaľ čo toto je Mikeovo (Paul Rudd) druhé manželstvo. (Pat.Ko)
  • Keď Phoebe (Lisa Kudrow) kráča uličkou na svojej svadbe s Mikeom (Paul Rudd), hrá pieseň „Here, There and Everywhere“ od Beatles. (Pat.Ko)
  • Už počas svadby je vidieť, že za Monikou (Courteney Cox) je tretia družička. Nikdy však nebola objasnená jej postava. (Pat.Ko)
  • Počas vzájomných sľubov stojí Rachel (Jennifer Aniston) za Phoebe (Lisa Kudrow) a pozerá sa nabok. Jasne vidíte, že plače. Počas natáčania to bolo obdobie rozpadu skutočného manželstva Jennifer Aniston s Bradom Pittom. (Pat.Ko)
  • Tesne predtým, ako Phoebe (Lisa Kudrow) prejde uličkou, sa hrá pieseň „Can't Help Falling in Love“ od Elvisa Presleyho. (Pat.Ko)
  • Toto je jediná svadba ktorejkoľvek z hlavných postáv, ktorá sa koná v Central Perk, a teda jediná svadba, ktorej sa Gunther (James Michael Tyler) zúčastňuje, keďže v predchádzajúcich epizódach chýbal, keď ostatné hlavné postavy mali svadbu. (Pat.Ko)
  • V tejto epizóde Monica (Courteney Cox) hovorí, že ju ešte nikdy nevyhodili z práce, ale v epizóde Peníze až na prvním místě (1995) ju vyhodili z práce za to, že prijala spätnú províziu za päť steakov od predavača mäsa. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama