Reklama

Reklama

Priatelia - Season 10 (2003) (séria)


Jak přišli pozdě na Díkůvzdání (S10E08)

(epizóda)
  • USA The One with the Late Thanksgiving

Obsahy(1)

Monica sa rozhodla, že tento rok nebude pripravovať sviatočnú večeru na deň Vďakyvzdania. Phoebe ju ale presvedčí, aby nemenila svoje zvyky a tradičné stretnutie s kamarátmi. Bohužiaľ všetci sa s príchodom na večeru oneskoria. Joey a Ross sa vydali na zápas Rangers a Rachel s Phoebe sa zdržia s Emmou na detskej súťaži krásy. Monica a Chandler sa preto poriadne naštvú a predstierajú, že nie sú doma. Nakoniec sa spolu priatelia zmieria. Monica totiž dostáva správu, že dievča z Ohia si ju a Chandlera vybrala ako adoptívnych rodičov pre svoje dieťa. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Dobře, ale já nejdu první !! Monice už určitě na čele zas vystoupila ta hrozná žíla.." - "Nesnáším ji !! Vypadá jako blesk !!" ;) Další naprosto famózní epizoda, která jen potvrzuje kvalitu Thanksgiving Day speciálů.. ()

Reklama

Galéria (20)

Zaujímavosti (6)

  • V epizóde sa vyskytuje pohľad na Dvojičky, keď si zoberieme do úvahy, v akom roku sa odohráva táto epizóda (2004), tak nie je možné, aby ďalej Dvojičky stáli. (Pat.Ko)
  • Toto je posledná epizóda seriálu s témou vďakyvzdania. (Pat.Ko)
  • Joey (Matt LeBlanc) a Ross (David Schwimmer) idú na zápas Rangers na Deň vďakyvzdania. V skutočnosti NHL neplánuje žiadne zápasy na Deň vďakyvzdania a zvyčajne ich naplánuje až po Dni vďakyvzdania. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama