Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ross sa nedokáže vyrovnať s milostným vzťahom Joeyho a Rachel. Márne sa ale pokúša správať neutrálne. Aby ich o tom presvedčil, pozve oboch na večeru do svojho bytu, kde je prítomná aj Rossove dievča Charlie. Ross sa však nečakane opije a všetci sa cítia trápne kvôli jeho opileckému správaniu. Monica s Chandlerom navštívia Phoebiných kamarátov Billa a Colleena, aby sa od nich dozvedeli všetko, čo je potrebné pri adopcii dieťaťa. Počas návštevy sa im podarí urobiť jeden pekný trapas. Za Phoebe prichádza jej brat Frank s trojčatami. Zveruje sa jej s tým, že starať sa o deti je príšerne náročné. Dokonca požiada Phoebe, aby si jedno z detí vzala. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Monica: God, this adoption stuff is so overwhelming. There's inter-country adoption, dependency adoption... There are so many ways to go, and this is like the biggest decision of our lives. Chandler: There's a hair in my coffee. ()

ArthasKarfa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Normálně díly přátel nekomentuju, ale jak jsem viděl Frenka, tak se mi opravdu nálada nezlepšila, celá anabáze s ním byla skoro to nejhorší co v Přátelích je.  A Chandler už není kolik dílů vtipný, ale ultra trapný. ()

Reklama

Reklama