Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Partia priateľov spoločne s Davidom, prichádza na Barbados, kde sa koná paleontologický kongres a Ross má dôležitú prednášku o dinosauroch. Vonku je ale nepríjemné počasie, a tak si nikto nemôže užívať pláže a more. Vlhkosť vzduchu spôsobí, že Monice zkrepovejú vlasy a na hlave má akýsi účes v "afro" štýle. David sa bojí, že bývalému priateľovi Rachel, Mikovi nesiaha ani po členky. Chandler prezradí, že Mike mal veľký strach z manželstva. David chce požiadať Phoebe o ruku a Monica potom napráva Chandlerove zasahovanie do nevyjasnených mileneckých vzťahov. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

Galéria (3)

Zaujímavosti (18)

  • Počas hlavného prejavu Ross (David Schwimmer) hovorí o nedávno objavenom dinosaurovi Giganotosaurovi ako o bylinožravcovi. Giganotosaurus je v skutočnosti jedným z najväčších známych mäsožravcov všetkých čias. (Pat.Ko)
  • Keď sa Rossov (David Schwimmer) prejav vymaže, Joey (Matt LeBlanc) mu radí, aby použil to, čo on používa na konkurzoch. Ross mu na to odpovedá, že "jeho monológ zo Star Wars mu nepomôže." (Pat.Ko)
  • Joey (Matt LeBlanc) naštvaný, pretože prší, hovorí, že je to preto, že chcel vykopať jamu. Je to narážka na epizódu Příběh medúzy (1997): Joey, Monica (Courteney Cox) a Chandler (Matthew Perry) boli na pláži a Joey vykopal obrovskú dieru do piesku, ktorú museli Chandler a Monica použiť, aby sa Chandler vycikal na Moniku, lebo ju uštipla medúza. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama