Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Partia priateľov spoločne s Davidom, prichádza na Barbados, kde sa koná paleontologický kongres a Ross má dôležitú prednášku o dinosauroch. Vonku je ale nepríjemné počasie, a tak si nikto nemôže užívať pláže a more. Vlhkosť vzduchu spôsobí, že Monice zkrepovejú vlasy a na hlave má akýsi účes v "afro" štýle. David sa bojí, že bývalému priateľovi Rachel, Mikovi nesiaha ani po členky. Chandler prezradí, že Mike mal veľký strach z manželstva. David chce požiadať Phoebe o ruku a Monica potom napráva Chandlerove zasahovanie do nevyjasnených mileneckých vzťahov. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

Galéria (3)

Zaujímavosti (18)

  • Keď Mike (Paul Rudd) a Monica (Courteney Cox) hrajú ping pong, po zahratí prvého bodu Mike tvrdí, že ak sa hráč dotkne stola rukou, stratí bod. Na finálny bod druhej hry však Mike položí ruku na stôl predtým, než trafí loptičku. Podľa týchto pravidiel by bod mala získať Monica. (Pat.Ko)
  • Jennifer Aniston (Rachel) si počas natáčania tejto epizódy porezala ruku. V niektorých scénach ju možno vidieť, ako nosí obväz. (Pat.Ko)
  • Pre Chandlera (Matthew Perry) nebol veľký problém byť dobrý v stolnom tenise, pretože Perry bol vo veku 13 rokov tenisovým hráčom v národnom rebríčku Kanady. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama