Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel presvedčí Joeyho, aby ju vzal na natáčanie seriálu, v ktorom pravidelne hrá. Počas noci sa potom Rachel sníva romantická scéna, kde vystupuje len ona a Joey. Poriadne ju to znepokojí a ide sa poradiť s Monicou, ako sa má k Joeymu správať. Monicine kulinárske schopnosti priťahujú množstvo ľudí do reštaurácie, kde pracuje. Phoebe sa rozhodne, že záujemcom o miesto vo vnútri, spríjemní dlhé čakanie hrou na gitaru a spevom. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Joey Tribbiani: You know you want it to happen as much as I do. I want you, I need you. Let me make love to you. Rachel Green: I don't wanna stand in the way of true love or anything, but I think a cantaloupe might hurt less. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (4)

  • Scenár „Days of Our Lives“, ktorý Rachel (Jennifer Aniston) drží pri čítaní s Joeym (Matt LeBlanc), je skutočným scenárom tejto epizódy. Ak sa pozorne pozriete na ten scenár, uvidíte tam nápis "The One With Rachel's Dream", čo je originálny názov tejto epizódy. (Pat.Ko)
  • Když Phoebe (Lisa Kudrow) přijde do kavárny, aby ukázala, v čem bude zpívat před restaurací, tak jí spadne kabelka na zem. V dalším záběru ji má ale položenou vedle sebe. (Duoscop)

Reklama

Reklama