Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel je poriadne naštvaná, pretože Monica omylom pozvala jej pracovného rivala Gavina na jej oslavu narodenín. Ross má plné ruky práce, aby "odtrhol" Joeyho od novej a veľmi príťažlivej slečny, ktorá stráži malú Emmu. Rachel úplne nečakane dostala od Gavina malý darček. Phoebe sa snaží prehovoriť svojho priateľa Mika, aby spoločne v byte chovali malé krysy. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

kratajirka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

(Phoebe luští křížovku.) Phoebe: Jaký je hlavní město Peru? Mike: Lima. Phoebe: Ne, začíná to na V a končí na X. A uprostřed je T a O, jak doufám. Mike: Když o tom tak uvažuju, tak je to opravdu Vtox. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (9)

  • Keď sa Rachel (Jennifer Aniston) a Gavin (Dermot Mulroney) hádajú v kancelárii, Gavin v niektorých záberoch sedí na okraji stola a zas v niektorých záberoch stojí pred stolom. (Pat.Ko)
  • Táto epizóda nám ukazuje, že zo všetkých hlavných postáv narodeniny najčastejšie oslavuje Rachel (Jennifer Aniston). (Pat.Ko)
  • V epizóde Ross (David Schwimmer) hovorí: "Čo sa deje!" A Chandler (Matthew Perry) hovorí: "Vážne kámo. Pred tromi rokmi." Chandler má na mysli reklamu Budweiser, ktorá túto frázu spopularizovala. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama