Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Reštaurácia, kde pracuje Monica, získala zlé hodnotenie na polievku, ktorú ponúka zákazníkom vo svojom jedálničku. Šéfkuchárka Monica je z toho poriadne zdrvená a rozhodne sa preveriť svoje kuchárske umenie v kurze pre začiatočníkov. Ross ide na rande s dievčaťom, s ktorou sa zoznámil pri nákupe výbavičky pre bábätko. Rachel nečakane začne žiarliť a žiada Rossa, aby nevyhľadával podobné milostné príležitosti. Phoebe pripravuje na pracovný pohovor Chandlera, ktorý má strach, že urobí na vedenie firmy zlý prvý dojem. (TV Doma)

(viac)

Zaujímavosti (11)

  • V tejto epizóde sa dozvieme, že Chandler (Matthew Perry) pracuje ako manažér nákupu IT s odbornosťou na štatistickú analýzu/faktorizáciu a rekonfiguráciu dát. (Pat.Ko)
  • Adresovanie otázky, na ktorú Joey (Matt LeBlanc) nevedel odpovedať: downstage znamená časť javiska, ktorá je najbližšie k publiku alebo kamere, zatiaľ čo upstage je časť javiska, ktorá je najďalej od publika alebo kamery. (Pat.Ko)
  • Slovo „obskurní“, které v epizodě několikrát zazní a které Joey (Matt LeBlanc) nechápe, znamená: "pochybný, podřadný, bezvýznamný". (Duoscop)

Reklama

Reklama