Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ross je šokovaný zistením, že Joey miluje Rachel. Nemôže tomu veriť a vôbec nevie, čo mu má na to povedať. Joey si preto myslí, že Ross je na neho naštvaný. Phoebe privedie chlapca, ktorý je podľa nej spriaznená duša s Monicou. Majú spolu naozaj veľa spoločného a neustále hovorí o svojich záujmoch. To sa nepáči Chandlerovi, ktorý má strach, že ho Monica opustí. Ross sa zmieri s Joeym a poradí mu, aby povedal Rachel pravdu. Joey ju teda vezme na večeru a povie jej, ako sa veci majú. Rachel je dosť prekvapená a nevie, čo má robiť ... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

MiniMinion 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po sedmi a půl sezónách dostal v posledních několika epizodách Matt LeBlanc konečně příležitost hrát jinak než komediálně, no bylo už na čase. A odvádí skvělou práci, Joey s Rachel (respektive Matt a Jennifer) si jako spolubydlící hrozně sedli, a díky téhle nové zápletce dostal Joey prostor, který si zasloužil a potřeboval. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (17)

  • V predchádzajúcej epizóde, keď Joey (Matt LeBlanc) vyjadril svoje city k Rachel (Jennifer Aniston), sotva vyzerala ako tehotná. Zrazu vyzerá, že je aspoň 6-8 mesiacov v tehotenstve; v podstate ledva stojí na nohách. (Pat.Ko)
  • Vedľajším príbehom je, že Phoebe (Lisa Kudrow) chodí s chlapom, o ktorom si myslí, že by mohol byť Monikinou (Courteney Cox) spriaznenou dušou, a keď Chandler (Matthew Perry) diskutuje o možnosti spriaznených duší s Monicou, povie, že na spriaznené duše neverí. Ale na konci 7. série počas ich svadby Monica vo svojich svadobných sľuboch hovorí o Chandlerovi ako o jej spriaznenej duši. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama