Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Deň vďakyvzdania Monica stretne Willa Colberta, známeho zo strednej školy, ktorý bol vtedy tiež obézny ako ona, a pozve ho na sviatočnú večeru. Pri príprave jedla Chandler s Phoebe predstierajú, že sledujú futbal, aby nemuseli Monice pomáhať v kuchyni. Tradičného moriaka nakoniec chce jesť iba Joey. Pri jedle vychádza najavo klebeta, ktorú kedysi Ross s Willom rozšírili o Rachel, a Rachel je poriadne naštvaná. Willa zasa zaskočí, že Ross s Rachel chodil a že s ňou čaká dieťa... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (13)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

The One with Brad Pitt!!! Tak toto bolo perfektné. Píše sa rok 2001, Jennifer & Brad čerstvo zosobášení. Aký dobrý nápad dať ho do Priateľov. Škoda, že u mňa nenastal ten moment prekvapenia ako u publika, keďže som vedela, že tam bude. Všetko super. I hate Rachel Green Club, Joey a ten obrovský yummy moriak, Phoebe a Chandler akože sledujúci futbal, Phoebe na Brada Pitta pokukujúca, Brad Pitt na Rachel Green "I hate you" zazerajúci, atď.  Well done, Friends. 👍👍👍 ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (15)

  • Když vejde Rachel (Jennifer Aniston) do bytu, tak Will (Brad Pitt) ve vzteku sevře ozdobu a potom se opře o trám. Později ale zase v ruce svírá ozdobu. (Duoscop)
  • Když příjde Joey (Matt LeBlanc) k večeři v těhotenských kalhotách, tak odsune židli dvakrát od stolu. (Duoscop)

Reklama

Reklama