Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chandler a Monica sa celí nadšení vracajú zo svadobnej cesty. Priateľom rozprávajú, ako sa zoznámili s ďalšou skvelou novomanželskou dvojicou Gregom a Jenny. Phoebe a Joey sú z toho trochu vyvedení z miery. Tiež ich mrzí, že im Monica s Chandlerom nepriviezli žiadne suveníry. Ross a Rachel prezrádzajú priateľom, ako sa spolu vyspali. Rachel tvrdí, že ju prvý začal zvádzať Ross, ten to ale popiera a nakoniec prezradí, že všetko má nahraté na videokazete. To ostatných trochu šokuje. Po vysvetľovaní, ako k nahrávaniu došlo, im Ross ponúkne, že sa všetci môžu na nahratú pásku pozrieť... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Years ago when I was backpacking through western Europe I was just outside Barcelona hiking in the foothills of Mount Tibidabo, I was at the end of this path and I came to a clearing, there was a very secluded lake and there were tall trees all around, it was dead silent and across the lake I saw a beautiful woman bathing herself but she was crying..." ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (3)

  • Na kresliacej tabuľke v byte Joeyho (Matt LeBlanc) a Rachel (Jennifer Aniston) je nápis: „Milujem NY“. Táto epizóda bola natočená hneď po udalostiach z 11. septembra. (Pat.Ko)
  • Keď Rachel (Jennifer Aniston) spustí videokazetu, v televízii môžeme odraz, ktorý zobrazuje členov štábu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama