Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ross napísal knihu a ide sa pozrieť do knižnice, kam ju umiestnili. Keď zistí, že oddelenie, v ktorom je zaradená, je obľúbeným miestom na milovanie, žiada riaditeľa knižnice, aby sa tam posilnila ostraha. Za Monicou príde do reštaurácie Janice a sama sa pozve na svadbu. To sa Chandlerovi nepáči. Keď sa k nim Janice chce ešte vnútiť, že by u nich mohla prespať, napadne Monice, ako sa jej zbaviť. Joey sa vyspal s dievčaťom a chce po Rachel, aby ju ráno nenásilne vyhodila. Tá sa ale s Erin skamaráti, a snaží sa spolu s Phoebe presvedčiť Rossa, aby s ňou začal chodiť... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (4)

Galéria (2)

Zaujímavosti (4)

  • Ian Thorpe, slavný australský plavec z olympijských her a držitel mnoha medailí, se v této epizodě objevil jako komparzista v roli jednoho ze zákazníků v Central Parku. (Reiniš)
  • Janice (Maggie Wheeler) na začiatku epizódy komentuje zásnubný prsteň Moniky (Courteney Cox) počas ich rozhovoru v kuchyni v reštaurácii. Kuchári však pri varení zvyčajne nenosia prstene pre prípad, že by náhodou spadli do jedla. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama