Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chandler ide s Phoebe do zlatníctva, aby kúpil zásnubný prsteň pre Monicu. Bohužiaľ, nemá dostatok peňazí na vybraný šperk. Preto nechá priateľku v obchode, aby mu prsteň "postrážila". Tá však premešká jediný dôležitý okamih, keď si neznámy muž kúpi to, o čo mal záujem Chandler. Rachel prekáža, že jej milenec Paul sa pred ňou uzatvára a odmieta jej prezradiť dôvody. Ich vzťah sa preto ocitá v krízovom bode. Ross a Joey majú zvláštny pocit, že sa Chandler na nich naštval, čudné je, že nepoznajú jeho dôvody. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (4)

Dusty56 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Phoebe v klenotnictví absolutně válí. Naštvaní Ross a Joey jedou na jejich poměry takový průměr (to je ale furt vysoký nadstandard). Bohužel je to jediný díl ve kterým mi úplně nesedl Bruce Willis, postava se mu změnila v ubrečeného kluka a tady souhlasím s Rachel, že předtím to bylo lepší. Ale jinak hlavně díky Phoebe a i Chandlerovi znovu skvělý díl. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (5)

  • Keď sú Ross (David Schwimmer) a Joey (Matt LeBlanc) v Central Perku, vytiahne Joey kartu Master Card a povie, že má Chandlerovu (Matthew Perry) kreditnú kartu. V neskoršej scéne, v Joeyinom byte, Chandler vytiahne kreditnú kartu z Joeyho zadného vrecka. Tentokrát je to American Express. (Pat.Ko)
  • Monika (Courteney Cox) v tejto epizóde je pomerne málo v popredí. V jednej scéne sa objaví iba na 50 sekúnd. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama