Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Nový rok prichádzajú priatelia so svojimi novými plánmi. Ross je odhodlaný každý deň vyskúšať nejakú novú vec. Chandler by chcel pravidelne rozosmiať priateľov. Joey zas plánuje, ako bude cvičiť na gitaru pod dohľadom Phoebe. Rachel konečne odhalí dlho utajovaný milostný vzťah Monicy a Chandlera. (TV Doma)

Recenzie (5)

kratajirka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Chandler: Phoebe, řídit letadlo, proč ne rovnou raketoplán, aby ses mohla vrátit na svou rodnou planetu? Rossi, volali z Las Vegas, Tom Jones chce zpátky svý kalhoty a Zahejbaliová, to je jako chodit se šlapkou roku. ()

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Phoebe ?? Řídit letadlo ?? To radši spíš raketoplán, aby ses mohla vrátit domů.. Na svou rodnou planetu !!" ;) Absolutně topková epizoda vlastně patrně nejpovedenější série.. Obdiv pro Chandlera, že to vydržel tak dlouho..;) ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (5)

  • Phoebe (Lisa Kudrow) hovorí, že nevie skutočné názvy akordov, ale v iných epizódach používa skutočné názvy akordov. (Pat.Ko)
  • Phoebe (Lisa Kudrow) na konci epizódy hovorí, že nemohla ísť von, pretože pršalo. Ale cez okno bytu Moniky (Courteney Cox) je dobre vidieť, že vonku bolo jasno. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama