Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel síce zabudla doma cestovný pas, ale nakoniec aj tak odlieta za milovaným Rossom do Londýna. Chandler a Monica spolu nečakane strávia noc. Na druhý deň ale chcú všetko pred priateľmi zatajiť. Phoebe zavolá do hotela Joey, že hrozí nepríjemnosť, ktorej by mohol nejako zabrániť. Ross pri svadobnom obrade s Emily zazrie v sále Rachel. To sa mu stáva osudným ... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (7)

waits 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Výborný díl s hostujícím Hugh Lauriem ("And by the way, it seems to be perfectly clear that you were on a break") a největší pecka na konci Spoilerová citace Minster: Now Ross, repeat after me. I Ross...Ross: I Ross...Minister: Take thee, Emily...Ross: Take thee, Rachel...(All his friends have looks of shock on their faces. He realizes what he said. Quickly he says.) Emily. (A slight chuckle.) Emily https://www.youtube.com/watch?v=iFvySnF0spA ()

Zaujímavosti (18)

Súvisiace novinky

Přátelé poprvé v kinech

Přátelé poprvé v kinech

14.08.2019

Letos na podzim to bude 25 let od premiéry legendárního sitcomu Přátelé a k té příležitosti se teď Monika, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey a Ross vůbec poprvé oficiálně podívají do kin. Událost… (viac)

Reklama

Reklama