Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Phoebe sa znovu stretáva s bývalou priateľkou, s ktorou ju spájalo hudobné vystupovanie. Chandler má schôdzku s novým dievčaťom a Rachel zisťuje, že jej nové zamestnanie je ohrozené milujúcim Rossom. (TV Doma)

Recenzie (4)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dr. Ross Geller - Come on! Forty-five minutes! Forty-five minutes the man talked about strappy-backed dresses. Rachel Green - Okay, how about four hours in a freezing museum auditorium listening to Professor Pitstains and his 'hey, everybody, remember that thing that's been dead for a gazillion years? Well, here's a little bone we didn't know it had! ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hviezdou tejto epizódy je pre mňa Phoebe🙂. FRIENDS je pre mňa predovšetkým NOSTALGIA. Návrat k starým známym priateľom a do čias, kedy bolo dovolené robiť si srandu aj z vecí, ktoré by sa už dnes považovali za nanajvýš nevhodné, viď "humor" v tejto epizóde, keď Joey hodil "niečo" (nebudem prezrádzať) do krbu. Škoda, že Ganther dostáva len minimum priestoru, je super. A k Rachel, som na jej strane! Keď Ross s ňou chcel ísť len preto, že žiarlil, aspoň nemal zaspať! ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (9)

  • Když Monica (Courteney Cox) vstoupí do bytu Chandlera (Matthew Perry) a Joeyho (Matt LeBlanc), Chandler přeloží noviny. Následně je střih na Monicu, poté rovnou na Chandlera a noviny jsou najednou rovné (nepřeložené). (griph)
  • Monica (Courteney Cox) zpívá: „The millionaire and his wife, the movie star,“ což je znělka seriálu Gilligan's Island (od r. 1964), kde „the movie star“ odkazuje na postavu, která se jmenuje Ginger, stejně jako postava v této epizodě. (griph)

Reklama

Reklama