Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do kaviarne prichádza nová servírka, Rachel dúfa, že ju bude môcť zaučiť, lenže Gunther ju šokuje neustálym pripomínaním. Práve teraz si uvedomí, že je čas skončiť s prácou servírky, dá teda výpoveď a začne si hľadať nový job. Nakoniec jej Joey dohodí prácu v jednej módnej firme. Ross omylom zlomí malému dievčatku nohu - tá predávala vianočné pečivo, aby mohla ísť do vesmírneho strediska. Ross začne predávať cukrovinky namiesto nej, nakoniec to však na výlet nestačí, tak jej Ross a chlapci pripravia vesmír u nich v byte. Vďaka Rossovi, ktorý cukrovinky predáva, sa Monice vracia starý zvyk z detstva - pojedanie sladkostí. Joey predáva vianočné stromčeky a Phoebe sa mu snaží pomôcť. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (4)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neoficiálne sa táto epizóda volá aj "The One with the Christmas Trees" a/alebo aj "The One with the Cookies". Vianočná epizóda FRIENDS je aj o tom, ako už prezrádza jej oficiálny názov, že Rachel už nechce nikdy viac servírovať kávu a preto urobí rázne rozhodnutie. Chudák Gunther! Prekvapilo ma, že to dievčatko so zlomenou nohou je Mae Whitman, to by som nikdy neuhádla! Táto epizóda je prvá, ktorú som pozerala už s vedomím, že jeden zo šestice už nie je medzi nami a zrazu je ten pocit z Priateľov taký iný a zváštny. Chandler Bing je funny a originálny a verím, že Matthew Perry ostane v srdciach mnohých. Joey: And I got to go sell some Christmas trees. Phoebe: Have fun. Oh, wait. No, don't. I forgot. I am totally against that now. 🎄🎄🎄🎄 za túto epizódu. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Yeah, I know. A week ago, I was at the planetarium, and as they were leaving I sold like 50 boxes. That's when I realized what sells a lot of these munchies. After that, I started hitting NYU dorms around midnight. They call me "Cookie Duuuude"." ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (11)

  • Když Phoebe (Lisa Kudrow) s partou přijdou k Monice (Courteney Cox) do bytu, kde na ní čekají stromky, tak za sebou nezavřou dveře. Později jsou ale zavřené. Když poté Rachel (Jennifer Aniston) telefonuje, jsou zase otevřené. (Duoscop)

Reklama

Reklama