Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na deň Vďakyvzdania dievčatá robia večeru a chlapci sa pozerajú na futbal. Potom si ho všetci idú spoločne zahrať. Rachel je v tíme s Rossom a Chandlerom. Monica a Ross hrajú naplno, ako keď boli malé deti. Rachel nikto nechce prihrať, pretože nedokáže chytiť loptu. Družstvá sa vzájomne pomiešajú a bojujú chlapci proti dievčatám. Zostáva len chvíľka do konca a dievčatá prehrávajú. Ross a Monica sa v zápale hry začnú biť o loptu a nakoniec zostanú na ihrisku aj potom, čo si ostatní priatelia už spokojne užívajú sviatočnú večeru. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

Melios 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Moje prvé stretnutie s legendárnym americkým sitcomom ,ktorý predefinoval spôsob vytvárania dobrého seriálu na dlhé desaťročia. A z mojej strany som rád ,že prvé stretnutie dopadlo kladne. V tejto epizóde som dostal všetko ,čo od kvalitného sitcomu chcem ako umelý smiech ,ktorý je tam ,ale vložený správne ,vtipné gagy ,zaujímavý, jednoduchý a hlavne chytľavý príbeh so sympatickými postavami. Originálne znenie som si vážne obľúbil ( a znelku tiež ). Možno časom tomu naozaj obetujem nejaký svoj voľný čas...a vďaka tejto epizóde je to dosť pravdepodobné...Ďalším vytŕčaním ňadier samozrejme nepohrdnem ;) ()

Reklama

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Keď táto epizóda začala Vďakyvzdaním, hneď mi napadlo, že to asi bude TÁ legendárna s tým moriakom na hlave :-) no ale napokon a súdiac podľa názvu to nakoniec ani nebolo o tom Dni Vďakyvzdania, ale o americkom futbale a ja zisťujem, že som ju doteraz nikdy nevidela. Niektoré hlášky boli super, najvtipnejšia bola Phoebe, ale aj Joey. A taká menšia chybička, to nemali nejakú herečku, ktorá by naozaj rozprávala ako Holanďanka? ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (17)

  • Joeyho (Matt LeBlanc) dres má být dres Douga Flutieho, vítěze Heismanovy trofeje z Boston College z roku 1984. (griph)
  • Během scén na hřišti se v obraze objeví mikrofon. (Duoscop)

Reklama

Reklama