Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

K Phoebe na víkend prichádza jej nevlastný brat Frank, aby sa spolu trochu viac zblížili. Ich stretnutie ale nevychádza tak, ako si to vopred predstavovala. Joey začal vyrábať poštovú schránku. Z jeho truhlárskeho pokusu sa nakoniec vykľuje celá obývacia stena. Chandler s Janice napíšu zoznam piatich známych osobností, s ktorými by chceli stráviť noc. Rovnaký zoznam si pre seba urobí aj Ross. Potom, čo zo svojho tajného zoznamu vyčiarkne Isabellu Roselliniovú, stretne túto herečku v kaviarni ... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Najlepší bol Joey vo svojich pracovných jeans😉 a ako sa púšťal do roboty :-). Za túto epizódu dávam 3 a pol*. Phoebe brat Frank ma nebaví a celkovo bola táto epizóda menej vtipná ako je u FRIENDS zvykom. Spomínaný film BLUE VELVET si musím niekedy pozrieť🙂 Monica Geller: Rach, are you really gonna let him do this? (Ross chce v kaviarni zbaliť známu star) Rachel Green: Honey, he's about to go hit on Isabella Rosselini. I'm just sorry we don't get popcorn! A ešte ZAUJÍMAVOSŤ a zároveň CHYBA: Monica by si predsa všimla pôvodnú farbu dlaždičky v kúpelni, lebo stale upratuje🤣. (pozreté 3.7.23) ()

Reklama

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Joey Tribbiani - You know how we're always saying we need a place for the mail? Well, I started building one. But then I decided to take it to the next step. Chandler Bing - You're building a Post Office? ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (17)

Reklama

Reklama