Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ross pozval svojich priateľov na prednášku v múzeu, kde pracuje. Všetci sa na túto akciu pripravujú, ale z najrôznejších dôvodov sa ich odchod taxíkom odďaľuje. Joey a Chandler sa hádajú o kreslo v byte Monicy a Rachel. Rachel si nemôže vybrať správne šaty a poháda sa s Rossom. Ten jej potom musí rýchlo predložiť dôkaz svojej lásky. Joey zašpiní Phoebeine šaty a ona potom hľadá niečo, čím by škvrnu zakryla. Monica čaká telefón od svojho bývalého milenca. Neskôr nachádza na záznamníku odkaz od Richarda, ale nevie, či je starý alebo nový ... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Víš, co je divný ?? Kačer Donald nenosí kalhoty.. Ale pokaždý, když vyleze ze sprchy, má ručník kolem pasu.. Chci vědět, jakej to má smysl !!" ;) Skvostná konverzačka o pár minutách děje a jasný vrchol třetí řady.. ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Chudák Ross! Ja na jeho mieste by som vzala na večierok len Phoebe, ktorá jediná si dala tú námahu včas sa nachystať! Pochopiteľne, že na benefičnú akciu v múzeu sa nikomu veľmi nechcelo, ale pre Rossa to bolo dôležité. Lenže potom by sa Rachel nemohla uraziť a to bolo aj celkom vtipné :-). 3 a pol* ale beriem do úvahy, že toto bola limitovaná epizóda "bottle episode" - limited cast, set & budget a teda zaokrúhľujem vyššie. ()

Zaujímavosti (15)

Súvisiace novinky

Přátelé poprvé v kinech

Přátelé poprvé v kinech

14.08.2019

Letos na podzim to bude 25 let od premiéry legendárního sitcomu Přátelé a k té příležitosti se teď Monika, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey a Ross vůbec poprvé oficiálně podívají do kin. Událost… (viac)

Reklama

Reklama