Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po rozchode s Richardom sa cíti Monica v depresii. Phoebe sa ju neveľmi úspešne snaží upokojiť aromaterapiou. Joey neznáša Janice, s ktorou Chandler znova začal chodiť. Janice hľadá spôsob, ako si ho nakloniť na svoju stranu. Po dni plnom zábavy ju však Joey rovnako neznáša, ale pokúša sa všetko brať optimisticky. Rachel sa pýta Rossa na jeho tajné erotické predstavy. Ten jej opíše scénu z Hviezdnych vojen, v ktorej princezná Leia má na sebe zlaté bikiny. Neskôr je Ross naštvaný, pretože Rachel jeho tajomstvo prezradila tiež dievčatám. Ross s Chandlerom sa pokúša napodobniť schôdzky dievčat aj ich rozprávania najrôznejších príbehov ... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

waits 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hned první díl téhle serie je nabitej, Ross se dělí s Chandlerem o intimní zážitky Ross: Women tell each other everything! Did you know that? Chandler (nodding) Ross: No, Chandler, everything. Like stuff you like. Stuff she likes. Technique. Stamina. Girth. Chandler (terrified): Girth? Why? Why? Why? Why would they do this?, Phoebe se snaží zrelaxovat Moniku Monica: You think breaking up was a mistake? Phoebe:There are no questions in the happy place. Just the warm breeze and the moonlight flowing through the trees. Monica:I'll bet he's over me. I'll bet he's fine. Phoebe: Betting and wagering of any kind are not permitted in the happy place. There's just, you know, the lovely waterfalls. ()

Reklama

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Legendárnych Priateľov mám vždy na spríjemnenie leta, keďže leto nemám rada. Mám to už napozerané aj od konca :-) a teraz pokračujem tam, kde som skončila na konci minulého leta. Návrat k Friends je niečo ako vrátiť sa domov na staré známe miesto a ruku na srdce, kto by nechcel takých priateľov? V dobe už nenormálnej a pomaly už aj ťažko tolerovateľnej politickej korektnosti tento seriál vyznieva ešte nostalgickejšie a krajšie. Fanúšikovia Star Wars asi dávajú tejto epizóde o hviezdičku viac. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (14)

  • Soutěžícím v „Wheel of Fortune“ je ve skutečnosti Michael Curtis, jeden ze scenáristů této epizody. (griph)

Reklama

Reklama