Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel ide na svadbu Mindy a Barryho ako družička a v ružových šatách pripomína žuvačku. Svadobní hostia sa k nej správajú čudne, pretože Barry o nej povedal, že má syfilis. Nečakaný trapas stretne Rachel pri obrade, keď sa jej príliš nadvihne sukňa. Rachel chce zo svadby odísť, ale nakoniec aj pred všetkými hosťami zaspieva. Monica a Richard diskutujú o spoločnej budúcnosti, ale nemôžu sa dohodnúť. Richard už nechce žiadne deti, pretože sa cíti starý, zato Monica chce mať potomkov niekoľko. Joey potrebuje nacvičiť bozkávanie s mužom, kvôli svojej novej úlohe. Všetci chalani ale odmietajú podstúpiť tento pokus. Chandler si dopisuje s neznámou dievčinou z internetu. Trochu ho vydesí, keď zistí, že je tehotná. Nakoniec súhlasí, že sa s neznámou stretnú v kaviarni ... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (4)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"What if the husband person is the wrong guy, and you are the right guy? I mean you don't get chances like this all the time, if you don't meet her now, you're gonna be kicking yourself when you're 80, which is hard to do, and that's how you break a hip." ()

Reklama

waits 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ross: Ross, uh and uh, I'd just like to say that it did take a lot of courage for Rachel to come here tonight. And, uh, for the record she did not run out on Barry because she had syphilis. (da-doom-chesh) (to drummer) What are you doing I'm serious. Uh, the reason she walked out on, on Barry is simply that she didn't love him, which incidentally worked out pretty well for me (looks for the da-doom-chesh, and doesn't get one)..Rachel: "Her name was Lola. She was a showgirl... ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (13)

  • Před řečí svědka zazní píseň „The Girl From Ipanema“, která byla původně složena v roce 1962 v Brazílii s portugalským textem. (griph)

Reklama

Reklama