Reklama

Reklama

VOD (1)

Monica si chce zarobiť dostatok peňazí, aby mohla ďalej pracovať v podniku Moondance, kde zamestnanci musia nosiť módne kostýmy, a upne sa preto na trh s predajom akcií ... (TV Doma)

Recenzie (3)

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Ale já nemyslela tohohle Franka, ale vašeho manžela !!" - "Ten odešel pro cigarety !!" - "A za jak dlouho se vrátí ??" - "No, odešel před čtyřmi roky, takže každou chvíli.." ;) Geniální Giovanni Ribisi přichází na scénu jako Phoebein bráška.. ()

Reklama

Galéria (1)

Zaujímavosti (9)

  • Keď Ross (David Schwimmer), Chandler (Matthew Perry) a dvaja násilníci bežia za mužmi, ktorí im kradnú hodinky a peniaze, ďalší narazí do požiarneho hydrantu, ktorý sa pohne. (Pat.Ko)
  • Prvé vystúpenie Giovanniho Ribisiho ako Phoebeho (Lisa Kudrow) nevlastného brata Franka. Aj keď sa v predchádzajúcej epizóde vystupoval ako chlap, ktorý sa vrátil pre kondóm, kde ho predtým hodil pre Phoebe do puzdra na gitaru. (Pat.Ko)
  • Na konci, keď Monika (Courteney Cox) tancovala v reštaurácii na YMCA, bol po jej pravici falošný Elvis, ale v ďalšom zábere je namiesto neho falošná Lucille Ball. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama