Reklama

Reklama

VOD (1)

Ross strávi pár hodín so svojím bývalým miláčikom - opičiakom Marcelom. Monica sa pokúša zbaliť známeho herca Jeana-Clauda Van Damma. Má ale smolu, herecká hviezda sa viac zaujíma o Rachel. Obe priateľky sa kvôli nemu pohádajú. Rachel ide s Jeanom-Claudom Van Dammom na rande, neskôr ho ale Monice prenecháva. Chandler stretne svoju známu zo školy Susie. Tá ho dodnes nenávidí za to, že jej kedysi pri predstavení vyzliekol sukňu. Susie teraz vidí príležitosť, ako sa mu za to konečne pomstiť. Joey sa snaží získať úlohu vo filme, v ktorom hrá Marcel. Nakoniec dostane úlohu, ale úplne inú, než akú si predstavoval ... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (9)

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Tak koukám, že jsi docela vyrostla !!" - "Ty už taky nenosíš tu džínovou čepici s flitry !!" - "No, když jsem vyšel ze čtvrtý třídy, uvědomil jsem si, že nejsem pasák.." ;) Geniální Julia Roberts.. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Cameo rola JCVD. Je pravda, že sa tu objaví aj Robertsová (nie cameo), ale tá mi nebola nikdy dvakrát sympatická. Pobaví i záverečná romanca Rossa s opičiakom a zároveň hereckou hviezdou Marcelom. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (17)

Reklama

Reklama