Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chandlerova matka Nora, ktorá svojho syna úspešne strápnila v televíznom vysielaní, prichádza do mesta. Phoebe a Monica sa na ulici stávajú svedkyňami nehody, pri ktorej mladého sympatického muža nečakane zrazí auto. Keď leží v nemocnici v kóme, obe sa predháňajú v starostlivosti o neznámeho. Mladík však po prebudení nejaví žiadny záujem o Phoebe ani o Monicu ... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (8)

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Ahoj, ahoj, chcípáku !! Vzbuď se ty tele !! Tak hni sebou !!" - "Phoebe, co to děláš ??" - "Co je ?? Vždyť takhle to ještě nikdo nezkusil !!" ;) Představení Chandlerovy matky a epizoda se skutečně geniálními hláškami a později už dost nezvykle i výtečným soundtrackem.. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Já jsem výborná máma. Koupila jsem synovi první kondom." Nadržená paní Bingová mě dost bavila, ovšem Phoebe s Monicou a jejich vysněný princ v kómatu, tak to byla ještě vyšší liga. A dál je to už jen brodavka, bujné trsy, tepající tenis a skvělá zábava. ()

kratajirka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

(Rachel zkouší napsat román.) Rachel: Takže, tohle je první kapitola a chci váš naprosto upřímnej názor. Jasný? Jo, a na straně dvě nesahá po jejích bujných trsech. Monica: A co je brodavka? Joey: Obvykle bývá na bujných trsech. Rachel: No tak jo, jasně. Nejsem moc dobrá písařka. Ross: Počkejte, až narazíte na jeho velký tepající tenis. Teda nechtěl bych být u toho, až ho začne hrát. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (6)

  • Joey (Matt LeBlanc) vysvetľuje Rossovi (David Schwimmer), že aj jeho matka bola atraktívna. Potom hovorí: „Hej, myslíš si, že je ľahké porodiť 7 detí?“ Bolo tam však 8 detí, Joey a jeho 7 sestier. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama