Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Phoebe objaví na svojom účte 500 dolárov naviac a nahlási to v banke. Nedorozumenie ale pokračuje. Príde jej ďalších 500 dolárov a telefón v podobe futbalovej lopty. Phoebe peniaze daruje bezdomovkyni Lise, ktorá jej ako vďaku kúpi limonádu. Phoebe v darovanej plechovke objaví palec. Oznámi to obchodu s nápojmi a na svoje prekvapenie dostane ako odškodné 7-tisíc dolárov. Chandler opäť začal fajčiť a priatelia sa ho snažia presvedčiť, aby so svojim zlozvykom prestal. Monica sa zoznámi s novým priateľom. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (9)

Baron Noktur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak a toto je prvý diel, ktorý už by sme mohli označiť za tradičný diel Priateľov. Skvelé gagy, výborné pointy. 8,5/10. Pheobe o 500 dolároch, ktoré jej boli dané na účet bez dôvodu: Phoebe: If I kept it, it would be like stealing! Rachel: Yeah, but if you spent it, it would be like shopping. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Nedrž ji jako cigaretu. Mysli na ni jako na oblíbenou součást svýho těla. Když ji máš v ruce, tak je ti fajn." Chandlerovo kouření i zlozvyky ostatních mě bavily, stejně jako zmatená Rachel při roznášení nápojů a písmenková polévka bez samohlásek. A samozřejmě dokonalá byla Phoebe v souboji s penězi, které nechtěla. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (6)

  • V kancelárii Chandlera (Matthew Perry) je viditeľný bejzbalový klobúk Toronto Blue Jays. Matthew Perry má kanadské aj americké občianstvo a vyrastal v kanadskom hlavnom meste Ottawa. Je tiež fanúšikom klubu Toronto Blue Jays. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama