Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rossa navštívi jeho bývalá manželka Carol a oznámi mu, že spolu čakajú dieťa. Ross je najprv poriadne prekvapený, ale potom chce byť pri všetkých veciach, ktoré s tehotenstvom súvisia. Spoločne s Carol a jej priateľkou Susan idú k lekárovi na kontrolu ultrazvukom a dohadujú sa, aké meno a priezvisko dieťa vlastne bude mať. Monica donúti Rossa k tomu, aby rodičom konečne oznámil, že je s Carol rozvedený. Rachel chce navštíviť bývalého snúbenca Barryho a vrátiť mu zásnubný prsteň. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (12)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Všichni víme, jak krutý umí rodič být, když jde o slehlý polštář jeho potomka." Moničini rodiče byli bezvadně protivní a ti Rossovi zase úžasně chápaví. Zábavné bylo to, že se jednalo o stejné rodiče. A taky zubař Barry byl skvělý, jak pohodově vyměnil Rachel za družičku a ještě přitom stačil terorizovat svého dětského pacienta. A já jsem se naučil hledat prsten v lasagních, takže můžeme být všichni spokojeni. ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neviem sa na tú mladučkú Phoebe vynadívať. Taká je zlatá. Tipovala som jej tak niečo po dvadsiatke. Práve pozerám, že Lisa Kudrow je z dievčat najstaršia a v čase 1. série Priateľov, ak dobre rátam, mala už po tridsiatke! Neuveriteľné. Vždy som si myslela, že Monica je najstaršia. Za tých 10 rokov sa práve Phoebe fyzicky najviac zmenila, dospela😉. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (7)

  • Když přijde Ross (David Schwimmer) k Monice (Courteney Cox) do bytu, tak je slyšet, že za ním zavřela dveře. V následujícím záběru jsou ale otevřené. (Duoscop)
  • První narážka na postavu "ošklivého nahého chlapa" z bytu odnaproti. (Kubaaa97)
  • První epizoda, ve které se vyskytne Moničino (Courteney Cox) obsesivní uklízení a poukazování na její problém s váhou v dětství. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama