Reklama

Reklama

Seinfeld

(seriál)
  • Česko Show Jerryho Seinfelda (viac)
všetky plagáty
Trailer
USA, (1989–1998), 69 h 15 min (Minutáž: 22–56 min)

Hrajú:

Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander, Wayne Knight, Richard Fancy, Victor Raider-Wexler, Ian Abercrombie, Heidi Swedberg (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(9) / Epizódy(173)

Komik Jerry a jeho tři cyničtí přátelé se umí zasmát úplně obyčejným i absurdním věcem. „Seriál o ničem“, který se do historie sitcomů zapsal zlatým písmem. (Netflix)

Recenzie používateľa ScarPoul k tomuto seriálu (10)

Seinfeld (1989) 

Po prvej sérií som nadšený. Uvidím kam sa to celé bude uberať, ale je to vtipné, dospelé, so skvelými postavami a Julia Dreyfusová je najroztomilejšia dievčina EVER! 1. Séria 80% Druhá séria pridáva na vtipných momentoch, rozširuje vesmír hlavných hrdinov o nové priestory a vzťahové situácie a systematicky sa mi dostáva pod kožu. Ústredná štvorica je bezchybná a skvelo sa dopĺňa. Ďalší dôkaz toho, že Larry David vie veľmi dobre pracovať s humorom. Ak sa takto fajne budem cítiť aj po tretej, dávam tomu plný počet - 2. Séria 80% 3. séria 80%. Štvrtá séria je ako keby ustálením všetkých charakterov a načrtnutím hlavnej myšlienky, ktorá sa ťahá celým filmom s tým, že samostatné diely často odkazujú k predchádzajúcim epizódám. Bavil som sa. 4. séria - 90% Po výbornej štvrtej sérií, prichádza trochu ťažkopádnejšia 5. séria. V zásade sú to ale staré známe postavy, ktoré hovoria o veciach, ktoré majú v sebe akýsi nadhľad a dotýkajú sa našich všedných životov. Kramer a George sú úplne super. 5. séria - 75% Ďalšia séria si drží svoj štandard. Všetci sú vo svojich partoch istejší aj sa kamsi vyvíjajú. Na zabitie času je to super vec. Hoci niektoré veci pôsobia dnes už zastarano. Iné vtipy zase fungujú aj po toľkom čase. 6. séria - 80% Nové dobrodružstvá, skvelé nové postavy a hlavne línia s Georgom a jeho svadbou. Tvorcovia a postavy sú stále lepšie a lepšie či už na poli vtipu, alebo vývoji charakterov. Pritom si ale udržiavajú svoje chyby a rovnako ako v predchádzajúcich sériach ich využívajú vo svoj prospech. Hoci sa opakujú. Niekedy príde diel, kedy je finálne rozuzlenie pritiahnuté za vlasy, ale mimo to sa jedná o celkom vyváženú zmes príbehov. Bavil som sa. 7.séria - 90% Čím sa blížime bližšie ku finále tým sú diely lepšie, vtipnejšie a komplexnejšie. Postavy sa posúvajú po malých krokoch takže o nejakom osobnostnom vývoji nemôže byť ani reč, ale riešia množstvo dôležitých otázok o práci, živote a vzťahoch a tým si to skvelo kompenzujú. George je pán. V zásade mi tu vadil len jeden diel (The Muffin Tops) inak parádička. 8.séria - 90% Niektoré diely výborné. Iné zase pritiahnuté za vlasy. Ako keby tu miera absurdity dosiahla nový stupeň a narúšala tak zaužívané vtipy a prostredie v ktorom sa postavy nachádzajú. Na to, že sa jednalo o poslednú sériu je vidieť v niektorých dieloch absolútnu neschopnosť prísť s nejakým kvalitným nápadom. Finále je potom mdlé a nezaujímavé - až na Teri Hatcher. Čakal som od toho trochu viac. Neupieram tomu fenomenálnosť a kvality. Larry David niekedy trafí klinec po hlavičke tak ako nikto. Ale v konečnom dôsledku chápem, prečo to tak zapadlo. Každopádne som spokojný, že som to videl. 9. séria - 75%. ()

Season 1 (1989) (S01) 

Po prvej sérií som nadšený. Uvidím kam sa to celé bude uberať, ale je to vtipné, dospelé, so skvelými postavami a Julia Dreyfusová je najroztomilejšia dievčina EVER! 1. Séria 80% ()

Good News, Bad News (1989) (S01E01) 

Larry David sa nezaprie. Vzťahovka a taký zapadnutý klenot. V Amerike ale srdcovka. Rozhodne jeden z tých seriálov, ktoré sa oplatí sledovať. ()

Season 2 (1991) (S02) 

Druhá séria pridáva na vtipných momentoch, rozširuje vesmír hlavných hrdinov o nové priestory a vzťahové situácie a systematicky sa mi dostáva pod kožu. Ústredná štvorica je bezchybná a skvelo sa dopĺňa. Ďalší dôkaz toho, že Larry David vie veľmi dobre pracovať s humorom. Ak sa takto fajne budem cítiť aj po tretej, dávam tomu plný počet - 2. Séria 80% ()

Season 3 (1991) (S03) 

3. séria 80%. ()

Season 4 (1992) (S04) 

Štvrtá séria je ako keby ustálením všetkých charakterov a načrtnutím hlavnej myšlienky, ktorá sa ťahá celým filmom s tým, že samostatné diely často odkazujú k predchádzajúcim epizódám. Bavil som sa. 4. séria - 90% ()

Season 5 (1993) (S05) 

Po výbornej štvrtej sérií, prichádza trochu ťažkopádnejšia 5. séria. V zásade sú to ale staré známe postavy, ktoré hovoria o veciach, ktoré majú v sebe akýsi nadhľad a dotýkajú sa našich všedných životov. Kramer a George sú úplne super. 5. séria - 75% ()

Season 6 (1994) (S06) 

Ďalšia séria si drží svoj štandard. Všetci sú vo svojich partoch istejší aj sa kamsi vyvíjajú. Na zabitie času je to super vec. Hoci niektoré veci pôsobia dnes už zastarano. Iné vtipy zase fungujú aj po toľkom čase. 6. séria - 80% ()

Season 7 (1995) (S07) 

Nové dobrodružstvá, skvelé nové postavy a hlavne línia s Georgom a jeho svadbou. Tvorcovia a postavy sú stále lepšie a lepšie či už na poli vtipu, alebo vývoji charakterov. Pritom si ale udržiavajú svoje chyby a rovnako ako v predchádzajúcich sériach ich využívajú vo svoj prospech. Hoci sa opakujú. Niekedy príde diel, kedy je finálne rozuzlenie pritiahnuté za vlasy, ale mimo to sa jedná o celkom vyváženú zmes príbehov. Bavil som sa. 7.séria - 90% ()

Season 9 (1997) (S09) 

Niektoré diely výborné. Iné zase pritiahnuté za vlasy. Ako keby tu miera absurdity dosiahla nový stupeň a narúšala tak zaužívané vtipy a prostredie v ktorom sa postavy nachádzajú. Na to, že sa jednalo o poslednú sériu je vidieť v niektorých dieloch absolútnu neschopnosť prísť s nejakým kvalitným nápadom. Finále je potom mdlé a nezaujímavé - až na Teri Hatcher. Čakal som od toho trochu viac. Neupieram tomu fenomenálnosť a kvality. Larry David niekedy trafí klinec po hlavičke tak ako nikto. Ale v konečnom dôsledku chápem, prečo to tak zapadlo. Každopádne som spokojný, že som to videl. 9. séria - 75%. ()

Súvisiace novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (viac)

Reklama

Reklama