Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do 4077 je privezený vrtuľníkom na okamžité ošetrenie ťažko zranený vojak, ktorý zomrie alebo bude ochrnutý, pokiaľ nedostane transplantovanú aortu do 20 minút. Celý boj o jeho záchranu je znázornený minútu po minúte. (TV Markíza)

Recenzie (10)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedenásta epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá "Life Time" (Čas života). Výnimočná, veľmi originálna a nápaditá časť, ktorú som si trvale zafixoval v pamäti. Predovšetkým kvôli bežiacej časomiere, ktorá po celú dobu je zobrazená v pravom dolnom rohu obrazovky. Odmeriava neúprosne bežiaci čas, ktorý je potrebný ku tomu, aby sa uskutočnila transplantácia aorty vážne zranenému vojakovi. Doktori z mobilnej armádnej nemocnice M.A.S.H. 4077 majú len dvadsať minút na to, aby zachránili život tohto pacienta. ***** ()

Dr.film 

všetky recenzie používateľa

Alda napsal díl s velkou vnitřní dynamikou. Ještě více, by téhle epizodě slušel kontinuální záběr bez střihu, pak by to bylo geniální. ()

Cheeter 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Když Alda pro sebe píše scénář, pak si to zahraje a zrežíruje, tak je to záruka kvality. On sám nejlíp ví, co mu sedí, a to navzdory tomu. Velmi kvalitní díl, který se musel líbit, a to i navzdory tomu, že tolik neodpovídá žánrů sitcomu. ()

Reklama

Reklama