Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do 4077 je privezený vrtuľníkom na okamžité ošetrenie ťažko zranený vojak, ktorý zomrie alebo bude ochrnutý, pokiaľ nedostane transplantovanú aortu do 20 minút. Celý boj o jeho záchranu je znázornený minútu po minúte. (TV Markíza)

Recenzie (10)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedenásta epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá "Life Time" (Čas života). Výnimočná, veľmi originálna a nápaditá časť, ktorú som si trvale zafixoval v pamäti. Predovšetkým kvôli bežiacej časomiere, ktorá po celú dobu je zobrazená v pravom dolnom rohu obrazovky. Odmeriava neúprosne bežiaci čas, ktorý je potrebný ku tomu, aby sa uskutočnila transplantácia aorty vážne zranenému vojakovi. Doktori z mobilnej armádnej nemocnice M.A.S.H. 4077 majú len dvadsať minút na to, aby zachránili život tohto pacienta. ***** ()

Reklama

Cheeter 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Když Alda pro sebe píše scénář, pak si to zahraje a zrežíruje, tak je to záruka kvality. On sám nejlíp ví, co mu sedí, a to navzdory tomu. Velmi kvalitní díl, který se musel líbit, a to i navzdory tomu, že tolik neodpovídá žánrů sitcomu. ()

Dr.film 

všetky recenzie používateľa

Alda napsal díl s velkou vnitřní dynamikou. Ještě více, by téhle epizodě slušel kontinuální záběr bez střihu, pak by to bylo geniální. ()

Zaujímavosti (4)

  • Na scénáři se podíleli i Dr. Walter D. Dishell, Ringo Lardner Jr. (který napsal scénář k filmu MASH, 1970) a dokonce i Richard Hooker, sám bývalý chirurg jednotky MASH americké armády a autor románu „MASH: A Novel About Three Army Doctors“. (sator)
  • Jedna z mála epizod, kde se tvůrci rozhodli nemíchat do zvukové stopy smích diváků. (sator)
  • Epizoda se odehrává v reálném čase. Chirurgové mají pouze 22 minut, aby odoperovali a zachránili pacienta. V rohu obrazovky odpočítávají stopky čas. (HappySmile)

Reklama

Reklama