Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do 4077 prichádza vojnový spravodajca Clete Roberts, aby urobil interview so všetkými významnými členmi MASHa. Tieto čiernobiele rozhovory sa striedajú s najlepšími ukážkami zo starších dielov. (TV Markíza)

Recenzie (5)

Cheeter 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sestřihový díl, navíc špatně provedený. Kromě záběrů, které jsou v horší kvalitě, než byly v původním díle, se zde projevila slabost překladu. Text s původním díle nekoresponduje, je vidět, že byl nadabován zvlášť, navíc místy s jiným textem. ()

Piri

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na tejto dvoj-epizode je urcite zaujimavy redabing uz nadabovanych dialogov. Je fajn si to porovnat s vykonom rovnakeho dabera v povodnej epizode, z ktorej pochadza dana spomienka. Zial niektore vedlajsie postavy uz mali ine hlasy ako v povodnej epizode. Markatny rozdiel je napriklad spomienka z epizody Fade Out, Fade In s falosnym pravnikom, ktory sa snazi Klingerovi pomoct s prepustenim z armady. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (2)

  • Všetky spomienkové scény boli v českom znení znovu predabované, namiesto toho, aby sa použili už hotové dialógy z predošlých epizód. Niektoré postavy boli nahovorené úplne niekým iným, bol použitý aj mierne odlišný preklad a v neposlednom rade bol dabér Pavel Trávniček v tom čase prechladnutý, čo sa odrazilo aj na jeho hlase, a tento hlas má všade, kde v epizóde vystupuje Hawkeye (Alan Alda). (Piri)

Reklama

Reklama