Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank po Margaretinom odchode na svadobnú cestu upadol do ťažkej depresie. Preto ho plukovník Potter poslal na dovolenku do Soulu. Nával zranených sa zvyšuje a popri tom prichádzajú správy o tom, že sa Frank zbláznil. Potter preto požiada Tokio o dočasnú výpomoc. A tak do tábora prichádza snobský major Charles Emerson Winchester. Napokon príde správa, že Franka najprv zatkli, potom ho povýšili a nakoniec odvelili do USA do nemocnice pre vojnových veteránov. Charles má obavy, že dočasný pobyt sa zmení na trvalý. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

sator 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

.... Nezískám na doutníky návyk? Ne, já už kouřím 45 let a žádný návyk.. Majore worchestere můžu se vás na něco zeptat? Mohl bych se u vás stavit na hrnek ega?---Čím jsou mladší, tím já sem starší--- Tak poroučejte. Vysoký s presbyteriánskými rysy---Židovský lékař je Raymond Singer. Nechtěl jsem vás urazit, urážka přijata... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá "Fade Out, Fade In (1)" (Striedanie stráží 1). V úvodnej časti šiestej série sa diváci rozlúčia s majorom Frankom Burnsom. Mnohí ho nenávideli, ale našli sa aj takí, ktorým tento suchársky podivín bol sympatický. Priznám sa, že i ja som si ho obľúbil. Od tejto epizódy sa však už stal minulosťou, jeho pôsobenie v seriáli M.A.S.H. skončilo. Ja mu salutujem. Zbohom major Franklin Delano Marion Burns. Na jeho miesto nastupuje aristokrat major Charles Emerson Winchester III . Ako sa časom ukázalo, bola to dobrá voľba. ***** ()

Reklama

Zaujímavosti (6)

  • B.J. (Mike Farrell) říká: „Asi mu jel dát brom do Teriyaki.“ O bromu koluje legenda, že ho dávali vojákům do čaje pro snížení jejich libida. Terijaki je technika přípravy masa a potažmo omáčky či marinády japonského původu v japonské kuchyni. (sator)
  • Radar (Gary Burghof) se v tomto díle představí jako „Walter Eugene O'Reilly“. Toto je jediný případ, kdy diváci uslyší celé jeho jméno. (sator)
  • Hawkeye (Alan Alda) nazve Charlese Winchestera (David Ogden) „Remingtonem“. Obě jména jsou známá pro svou spojitost se značkami zbraní. (sator)

Reklama

Reklama