Reklama

Reklama

M.A.S.H. - Season 5 (1976) (séria)


Generálův osobní lékař (S05E21)

(epizóda)
  • USA The General's Practitioner

VOD (1)

Obsahy(1)

Hawkeye dostane ponuku, aby bol osobným lekárom pre generála, ale odmietne ju, pretože na sále v tábore je užitočnejší ako niekde v Tokiu. Medzitým sa Radar na pár dní stáva náhradným otcom kórejského dieťaťa, než sa jeho pravý otec vráti. (TV Markíza)

Recenzie (6)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvadsiata prvá epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ nesie názov „The General´s Practitioner“ (Generálov osobný lekár). Doktor Benjamin Franklin Hawkeye Pierce má príležitosť konečne vypadnúť z prvej línie, rysuje sa mu možnosť, že opustí mobilnú armádnu nemocnicu MASH 4077. Dostane ponuku, aby robil osobného lekára americkému generálovi, ktorý pôsobí v Tokiu. Po dôkladnom zvážení však túto lákavú alternatívu odmietne. Uvedomí si, že jeho chirurgické schopnosti sú užitočnejšie v poľnej nemocnici, kde môže zachraňovať životy ťažko zranených vojakov. Desiatník Walter Radar O´Reilly sa stane na krátky čas zodpovedným otcom malého kórejského dieťaťa. **** ()

sator 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ať ta mrcha nevyhraje...(👀) Vy jste z Koreje? 🤭 Zvláštní byl rozhovor mezi bj a radarem Stran otcovství, jako by ani nehráli...🙄Dělá si z nás srandu tím že nosí uniformu... ()

Reklama

Reklama