Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frankov sen sa splnil - prevzal velenie, ale stále má starosti s nedisciplinovanými podriadenými. Napríklad Hawkeye je nepolepšiteľný - po návrate z dovolenky okamžite opustí tábor, aby sa rozlúčil s Trapperom, ktorého prevelili do USA. Trappera sa mu nepodarí však zastihnúť. Namiesto toho sa zoznámi s novou posilou - sympatickým chirurgom B. J. Hunnicatom. Frank sa na neho teší, lebo z neho plánuje "vychovať" poriadneho dôstojníka. Hlboko sa však mýli. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (6)

Zaujímavosti (3)

  • Při výměně pneumatiky Radar (Gary Burghoff) prohlásí, že si nechal žvýkačku ve starém džípu. Později si však jednu vezme a ještě to slovně potvrdí B.J.ovi (Mike Farrell). (Ermanaricus)
  • Když B.J. (Mike Farrell) běží pomoci se zraněným vojákem, uklouzne a spadne do bahna. Po pádu má celá záda od bahna, ale v následujícím záběru, když se zvedá z bahna, má záda čistá a suchá. (icewhite)
  • Při cestě z letiště Hawkeye (Alan Alda), Radar (Gary Burghoff) a B.J. (Mike Farrell) mění pneumatiku, zatímco tu píchnutou nechají na místě. Při příjezdu do tábora ale již rezervu na džípu opět mají. (Cheeter)

Reklama

Reklama