Reklama

Reklama

M.A.S.H. - Série 4

(séria)
USA, (1975–1976), 10 h 25 min (Minutáž: 25 min)

Tvorcovia:

Larry Gelbart

Predloha:

Richard Hooker (kniha)

Hudba:

Pete Rugolo

Hrajú:

Alan Alda, Mike Farrell, Harry Morgan, Loretta Swit, Larry Linville, Gary Burghoff, Jamie Farr, William Christopher, Robert Karnes, Reid Cruickshanks (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(25)

Recenzie (7)

mcvpn 

všetky recenzie používateľa

Trapper a Henry boli jedny z mojich obľúbených postáv a dosť dlho som si zvykal na dve nové postavy, no nikdy to nebolo ono... ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (80)

  • Radar (Gary Burghoff) má na sobě „tanker boots“. Tanker boty jsou vojenské boty pro tankisty. Tato obuv zohledňuje specifika obsluhy tanku, její zásadní rozdíl je, že nepoužívá tkaničky ale pásky. (sator)
  • V epizodě Hawkeye (Alan Alda) hraje šachy. Hawkeye zmiňuje: „Zuckertort Attack.“ Johannes Zuckertort byl německý šachový mistr, jeden z nejlepších světových šachistů 70. a 80. let 19. století. (sator)
  • Skladba, kterou otec Mulcahy (William Christopher) hraje na klavír, je „Bethena“ od amerického černošského hudebníka Scotta Joplina. Na rozdíl od naprosté většiny Joplinových skladeb je „Bethena“ valčík, nikoliv ragtime, který je považován za poslední mezistupeň mezi tradiční černošskou lidovou hudbou a jazzem. (sator)

Reklama

Reklama