Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Omyl v najvyššom velení spôsobí, že nemocnicu začne bombardovať vlastná armáda. Každý sa pokúša zachrániť, ako sa len dá. Margaret a Trapper sa ukryjú v sklade, kde musia zostať, pretože výbuch granátu spriečil dvere, ktoré sa nedajú otvoriť. Medzi oboma "väzňami" sa vyvinie intímna situácia... A, pravdaže, oslobodí ich žiarlivý Frank Burns. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (8)

sator 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Umí si někdo představit operovat a být ostřelován...šílenství...😰 A když už to horší bejt nemůže objeví se pacient s odjištěním granátem...Tenhle díl se s diváky nemazlí...Pokud jste mrtvý ťuknete dvakrát... ()

Reklama

Cheeter 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mám takový dojem, že to poslední díl třetí série, který se točil. Přece by tvůrci nezničili latrínu během natáčení. A radši nechci vědět, na co se Radar ptal, jinak by z toho dopisu nebyl tak dobrý počin. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pätnásta epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "M.A.S.H." sa volá "Bombardovanie" (Bombed). Vojenská mobilná nemocnica M.A.S.H. 4077 sa ocitne pod intenzívnou paľbou nepriateľa. Členov tejto neozbrojenej jednotky to zaskočí. Vrchná sestra major Margaret Houlihanová a doktor kapitán John Trapper MacIntyre sa schovajú v sklade zdravotníckych potrieb. Tam spoločne prečkajú útok. Margaretinho milenca majora Franka Burnsa začne zožierať žiarlivosť. ***** ()

Zaujímavosti (1)

  • Otec Mulcahy (William Christopher) v českém dabingu říká, že chtěl sehnat film Dítě divočiny o přátelství chlapce a koloucha. Jedná se o snímek The Yearling (1946). (sator)

Reklama

Reklama