Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Generál Mitchell za vydarenú operáciu svojho syna Garyho poskytne Hawkeyemu a Trapperovi mimoriadnu dovolenku v Tokiu. Dôstojníci v tábore si založia vlastný klub, kam nemajú prístup obyčajní vojaci a nižšie šarže, čo ich, pravdaže, nahnevá. Keď sa Hawkeye a Trapper vrátia späť, rozhodnú sa proti takejto nespravodlivosti a snobizmu bojovať vlastnými vtipnými prostriedkami. Klinger predstiera, že je tehotný. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (6)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pätnásta epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá „Officers Only“ (Len pre dôstojníkov). V MASHi 4077 zachránia operáciou život mladého amerického vojaka. Ukáže sa, že je to syn generála Mitchella. Ten im ako poďakovanie dovolí v tábore zriadiť bar. Je však prístupný len pre dôstojníkov. Hawkeye Pierce a John Trapper McIntyre zariadia, aby tam mohli chodiť všetci členovia ich vojenskej mobilnej nemocnice. ***** ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Co provedli teď, Radare?" Hawkeye a Trapper si svou návštěvu Tokia vyloženě užili, ale v MASHi mezitím zavládla vojenská disciplína a s tím je třeba něco dělat. Nikdo samozřejmě neumí rozežrat systém zevnitř tak jako dva kapitáni, takže o zábavu je postaráno a my ostatní si zatím můžeme dát banánové daikiri v důstojnickém klubu. A než se klub zaplní příbuznými důstojníků, tak musím podotknout, že nikdo neumí tak krásně salutovat, jako Henry v trenýrkách s přilbou na hlavě. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

  • Nápis nade dveřmi důstojnického klubu hlásá: „Officers' Only.“ Je zde použit nesprávně přivlastňovací apostrof. Správně je: „Officers Only.“ (sator)
  • Kniha ležící na Henryho (McLean Stevenson) hrudi, když ho Radar (Gary Burghoff) probudí, je „Special Nurse“, romantický román z roku 1950 od Lucy Agnes Hancock. (sator)

Reklama

Reklama