Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vojak Phil Walker má o dva týždne ukončiť službu v armáde a vrátiť sa domov. Má však obrovský problém - zaľúbil sa do kórejského dievčaťa a chcel by sa s ňou oženiť. Rád by ju vzal so sebou do vlasti, ale o tom môžu rozhodnúť len vyššie armádne inštancie. Do tábora pricestuje poručík Willis, aby prípad posúdil. Hawkeye a Trapper chcú pomôcť svojimi zvyčajnými nekonvenčnými metódami. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (8)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Armáda nám připomíná, že nikdo není člověk." Hawkeyeův souboj se s úředním šimlem, poručíkem Willisem a rasismem byl docela zábavný a hlavně mě navnadil. Zatoužil jsem totiž vidět film s názvem Věc, která snědla Bronx, protože když tohle může Henry vidět denně, tak i já bych to snad mohl jednou zvládnout. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (4)

  • Hawkeye (Alan Alda) čte western „Badman's Roost“ od Roberta Trevathana. Tento paperback byl ale vydán až v roce 1963. (sator)
  • Když film Flying Leathernecks (1951) nevyjde podle plánu, Radar (Gary Burghoff) navrhne, aby se podívali na „Bonzo Runs For President“, zatímco Henry (McLean Stevenson) požaduje „The Thing That Ate The Bronx“ a říká, že by to mohl vidět každou noc. Ani jeden z těchto filmů ve skutečnosti neexistuje. Dále je zmíněn film Bonzo Goes To College (1952). (sator)

Reklama

Reklama