Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frankovi pri šantení s Margaret vyskočí platnička a uvažuje o tom, že za toto „technické“ zranenie môže dostať vo frontovej línii Pupurové srdce. Medzitým sa objaví Hawkeyeho starý priateľ, ktorý píše knihu o vojne. Neskôr sa stretávajú znovu – priateľ je ťažko ranený a umiera. Jeho smrť prinúti Hawkeyeho poslať domov neplnoletého vojaka. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (13)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"M*A*S*H" (Mobile Army Surgical Hospital) je americký dramaticko-komediálny televízny seriál, ktorý bol vyprodukovaný v priebehu rokov 1972 až 1983. Bolo natočených jedenásť sérií, ktoré dohromady obsahujú dvesto päťdesiat šesť samostatných častí. V poradí sedemnásta epizóda z prvej série nesie názov "Sometimes You Hear the Bullet" (Niekedy guľku započuješ). Do americkej mobilnej armádnej nemocnice M.A.S.H. 4077 prichádza spravodajca, ktorý chce napísať ohromujúcu knihu z prvej línie. Doktor kapitán Benjamin Franklin Hawkeye Pierce sa poteší, pretože je to jeho starý kamarát. Postupne však začne byť sklamaný z jeho vojnového optimizmu, ktorý chce propagovať vo svojej pripravovanej knihe. No nakoniec aj sám tento spisovateľ pocíti na svojej koži krutú realitu krvavého vojnového konfliktu. ***** ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Jako tvůj lékař ti doporučuji odložit na pár dní kradení aut." Tak tentokrát to na sebe vzal mistr elegance Frank, když si při tanci způsobil zranění při plnění povinností v přední linii a dokázal tak, že Purpurové srdce může dostat naprosto kdokoli, kdo je drzý si o něj říct. Jinak je to spíš epizoda plná smutku a protiválečné agitace, což je důležité, ale humoru to moc neprospívá. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (4)

Reklama

Reklama