Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hawkeye ošetruje ľahké zranenie plukovníkovi (Leslie Nielsen), o ktorom sa dozvie, že je rekordman v počte padlých vojakov pod jeho velením. Frank a Margaret ho obdivujú. Hawkeye, Trapper a Radar opijú Henryho a potom zaistia, aby bol plukovník poslaný domov, než zase niekoho zabije. (TV Markíza)

Recenzie (10)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Pokaždé, když vydáte nějaký povel, na operačním sále zbydou jen místa k stání." Mám rád vojevůdce, kteří obětují nejprve levé křídlo, pak to pravé a nakonec si vyžádají nový pluk. A přesně takový je plukovník Buzz Brighton a tak mu škodolibě přeju vše, co mu "dobráčtí" doktoři z Bažiny připravili. Je to totiž skvělá zábava a vévodí jí opilý plukovník Blake při nočních střelbách. Toho chlapa okamžitě povýšit a svěřit mu větší jednotku s nejméně dvěma Radary. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (3)

  • Termín „ringbanger“ je zkomolením amerického vojenského termínu „ringknocker“. Jedná se o pejorativní termín používaný v americké armádě, často důstojníky, kteří nejsou absolventy akademií federálních služeb, k popisu absolventů škol West Point, Annapolis a Colorado Springs. (sator)
  • První z 13 epizod režírovaných Jackiem Cooperem, který si v seriálu také dvakrát zahrál vedlejší roli. (formelin)

Reklama

Reklama