Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vďaka úspechom jednotky je veliteľ Henry za odmenu prevelený generálom Hammondom na lepšie miesto do Tokia. Velenia sa ujme Frank Burns. Hawkeye a Traper robia všetko pre to, aby prinútili Henryho k návratu. Vydajú sa do Tokia a po dohode s Radarom predstierajú, že je mu zle a Henry preto musí prísť. (TV Markíza)

Recenzie (8)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vy lidé, skvělí lékaři a sestry, jste k tomu přispěli a rád bych vám poděkoval. Stejně tak mé pravé ruce desátníku O´Reillymu, který ve skutečnosti velí této jednotce a mě užívá jako zástěrku." Henry skvěle zhodnotil své velitelské schopnosti, ale sledovat Frankovu verzi války v podobě rozcviček, salutování a zabavení destilačního přístroje bylo šílené. To by si snad ve válce nikdo nedovolil, takhle nelidsky se chovat ke švejkujícím doktorům a jejich játrům. Válka je přeci cool, zábavná a vlastenecká, zejména když se demokracie chrání na odvrácené straně zeměkoule. ()

drackula 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"You people, you great doctors and you swell gals, who made this possible, are just too numerous to mention, but I'm mighty grateful to all of you - right down to my Right Hand, Cpl. Radar O'Reilly, who incidentally is in command of this unit, and just uses me as a front." Henry Blake skvele vystihol silu vojenských úradníkov. Zároveň by som poprosil jeho prejav v plnej dĺžke ako audioknihu. Určite by to bol skvelý liek na nespavosť. Disney plus ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama