Reklama

Reklama

Don't Let Go

  • USA Relive (festivalový názov) (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (10)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Vražda a následne telefonát od mŕtvej. Človek by čakal možno horor, možno niečo mysteriózne. Ale určite by som očakával kvalitu. Námet totiž môže pripomínať Frekvenciu z roku 2000, len s tým, že tu vám nikto nepovie, ako je možné, že duch takmer prevolá platinový paušál. Prečo sa to deje nikto nevysvetlí. Chudák Oyelowo má však tak otravnú dcéru, že by si určite stokrát želal, aby bola mŕtva nadobro. Konečne čakáme na napínavú pointu, akcia bola naozaj len posledných 5 minút, vo finále ale bola najnapínavejšia na filme hudba. Slepý človek si tým pádom ten thrillerový pocit užije oveľa viac. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Poďme do nového roku 2020 s prvým filmom, ktorý budem komentovať. "Don't Let Go". A za seba poviem, že ide o celkom schopné otvorenie nového roka a s výsledkom som celkovo spokojný. Alebo teda... väčšinou. Prvá polovica filmu je absolútne perfektná. Je to nápadité, je to kreatívne, chceme to pochopiť a pomaly sa ponárame do príbehu, ktorý ma zaujímal. Potreboval som vysvetlenie na to ako je možné, že Jack dokáže komunikovať so svojou neterou z minulosti? Nie. To ma absolútne netrápilo. Je to dobrý nápad a išiel som s tým. Chcel som to klbko rozmotať? Rozhodne. Som s výsledkom spokojný. Bohužiaľ nie. V prvom rade si myslím, že sa dá celkom jednoducho uhádnuť kto je zodpovedný za tú nešťastnú udalosť. Nebudem vysvetľovať, no mne netrvalo dlho, aby som to pochopil. Plus by som povedal, že najlepšie to celé pôsobilo, keď sme Ashley vo filme nevideli a jediné čo sme mali k možnosti bolo počuť ju cez telefón. Pretože keď sa objaví fyzicky opäť na scéne, zrazu to celé stratí ten najdôležitejší element - tajomno! Viem o čo tvorcom išlo, no myslím si, že sa mohla skúsiť nájsť cesta, ktorá by to spravila zaujímavejšie. Určite bola nejaká možnosť. Potreboval by som trošku nad tým premýšľať, no film by si nepremrhal svoju najlepšiu kartu. A to je škoda. Ale zase na druhú stranu si myslím, že je to dostatočne zaujímavé na to, aby sme zvyšok filmu v pohode dopozerali. Myslím si, že by som vzťah medzi Jackom a Ashley nemal problém uveriť. Pôsobili ako skutočná rodina a emócie tam fungovali. Najmä keď sme ho mohli vidieť zlomeného z tej nešťastnej udalosti. Takže celkovo som spokojný. Film má v prvej polovici skvelý nábeh, no bohužiaľ to nedošlo do zdarného konca, aký by som chcel. Ale nemôžem povedať, že by film bol zlý. Som rád, že som ho videl a nebránil by som sa vidieť ho znovu. Hodnotenie: B- ()

PEZ 

všetky recenzie používateľa

Uff, toto bolo aj na Blumhouse slabé. Začiatok vyzeral byť chvíľu nádejný, najmä kamera a prostredie potešili, ale po štvrťhodinke bolo jasné, že scenár bol napísaný za polhoďku. Veľmi prázdne a bez nápadov, hrátky s časom mätúce a vôbec, celkovo šlo o peknú blbosť. :) Takže ruky preč, toto nestojí za váš čas. ()

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

Filmy, kde hrají jen Černoši, vždy stojí za hovno. A tento není výjimka. Prvních 10 minut se dalo přežít, ale to, co pak následovalo, byla doslova tragédie! ()

Galéria (70)

Reklama

Reklama