Reklama

Reklama

Roky práce vyčerpaná vězeňská dozorkyně se snaží zachovat si zdravý rozum, přitom si ale vytvoří citové pouto k mladíkovi odsouzenému na smrt. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

kanhwa 

všetky recenzie používateľa

Tato tema tu bola uz x-krat a uchopena ovela lepsie. Napriek tomu ma film celkom bavil a dopozerala som ho az do konca. Sprvoti vysoko profesionalna a na dojem citovo odosobnena riaditelka vaznice /vid uvodna scena/ po 12 zrealizovanych popravach zrazu najde v sebe tolko empatie s odsudenym, ze ju to osobne nici. Preco prave teraz a preco prave on? Tento prerod pre mna ostava zahadou...Davam slabe 3*, skoda, ze nie je moznost dat 2,5 - na 2 je totiz teno pocin az prilis dobry. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nudná agitka proti trestu smrti, ktorej chýba nejaké tempo, ktoré sa dá však len ťažko dosiahnuť, keď film obsahuje viacero neuveriteľne dlhých pasáži bez dialógov. Psychologicko-emocionálna melodráma, ktorá má v ľuďoch v USA vzbudiť dojem, akoby bol trest smrti v USA udeľovaný snáď v 90% neoprávnene. A samozrejme, najviac sú vždy postihovaní černosi. Ide o aktivistický ľavicový film, teda určite nie moja šálka kávy. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Taková kontroverzní výzva k přemýšlení o spravedlnosti společnosti. Druh filmu, který působí i po odchodu z kina. Postavy předstírají klid a kamennou maskou. Silné herecké výkony a působivý film. Chukwu kreativně vytvořil úplně jiný druh ženské síly a pronikavou charakterovou studii. Bernadine má laskavost a báječné porozumění. ()

stret 

všetky recenzie používateľa

Pomala a nudna agitacia proti trestu smrti, v ktorom veduca veznice nepochopila ani podstatu sudneho systemu ani svoju pracu. Plytke a nudne. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 27. ledna 2019 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama