Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po kúpe nového domu sa Rachel (Alex Essoe) a Chris (John Brotherton) dočkajú príjemného prekvapenia. Medzi odpadkami nájdu úplne nový dron. Keď sa jeho vlastník nehlási, začne ho pár používať, avšak netuší, že sa v ňom skrýva duša sériového vraha a technologického maniaka, ktorý ho chce zneužiť na to, aby mohol ničiť životy aj po svojej fyzickej smrti. (Marceloo)

(viac)

Recenzie (5)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Americký snímek „The Drone“ je ukázkou levné produkce, ale v tomhle případě se bohužel nedá říct, že by se jednalo o produkci jakkoli zajímavou. Když už dojde na jeden hodně zajímavý moment, na konci, kdy to skoro vypadá že by se dron mohl transformovat, nakonec ani tohle není pořádně dotažené. Velká škoda, protože minimálně v tom potenciál rozhodně byl. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

To byl zase moderní nesmysl plný nudy a špatných herců, hrozně zbožňují ve filmu scény sexu a podprsenka, na tohle století katastrofa. Dron který natáčí nudu a nic zajímavého. ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Po kúpe nového domu sa Rachel (Alex Essoe) a Chris (John Brotherton) dočkajú príjemného prekvapenia. Medzi odpadkami nájde Chris zbrusu nový dron, ktorý je navonok úplne bezchybný. Keď sa jeho vlastník nehlási, začne ho pár používať, ale netuší, že sa v ňom skrýva duša sériového vraha a technologického maniaka, ktorý ho chce zneužiť na to, aby mohol ničiť životy aj po svojej fyzickej smrti. - Po zhliadnutí Suspirie som si dal od hororov na nejaký čas prestávku (najdlhšiu za posledných cca 6 rokov), lebo keď som videl, že takému nezáživnému filmu hádžu moji kamaráti z ČSFD samé skvelé hodnotenia, mal som pocit, že je so mnou niečo zle a že som možno už aj trochu přesycen. Preto som sa po tomto horore s vražedným dronom vrhol ako po údenom a dobre som sa pri ňom bavil. Pán Jordan Rubin pri svojom debute komédiou Zombeavers rozosmial celý hororový svet a čakal som, že keď si dal prestávku päť rokov, prinesie toho o dosť viac, ale jeho tvorba sa popravde nejako výrazne nezlepšila. Asi každému bude vopred jasné, že najpozeratelnejšou zložkou tu bude momentálne jedna z úplne top hororových herečiek Alex Essoe, o ktorej budú budúci rok v Hollywoode po vydaní Doctor Sleep písať ako o najnovšom hereckom objave, pritom všetci hororoví fanúšikovia vedia o jej kvalitách už takmer päť rokov. Bol som velmi zvedavý na to, ako sa dá námet s dronom v hororovej podobe spracovať a nakoniec som bol z prevedenia príjemne nadšený. Tiež chválim to, že tvorcovia použili na rozdiel od Slender Mana tento moderný motív v čase keď je na vrchole a dokonca aj malý chlapec od susedov, ktorí majú pocit, že ešte stále žijeme v komunizme, s tým lieta po dedine. Humor ma podla očakávania tiež bavil a páčila sa mi práca s vedlajšími postavami, ktoré mali práve vďaka vtipným momentom výrazný vplyv na dej, čo je v hororoch dosť nezvykom. Príjemne sa na to pozerá aj vďaka vynikajúcej práci s kamerou a moderným vizuálom. Negatívami sú pomalé tempo, čo je pri necelých osemdesiatich minútach velkým mínusom, vraždy, ktoré sú kreatívne, ale sú mimo kamery a bez gore, a občasné absolútne nelogické chovanie postáv, čo sa ale pri horore s vraždiacim dronom dá zniesť. Fanúšikom tohto tímu zostávam naďalej a som zvedavý, s akou šialenosťou prídu zase nabudúce. + Alex Essoe + herec z The Conjuring + herec z Zombeavers ()

Zaujímavosti (2)

  • Papier, na ktorom sa neustále opakuje meno Rachel, nápisy červenej farby na stenách a izba s číslom 237 sú odkazom na horor Osvietenie (1980). (Marceloo)
  • Premiéra filmu proběhla 28. ledna 2019 na filmovém festivalu Slamdance v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama