Reklama

Reklama

Největší esa mafie - Série 1 (2012) (séria)


Man of Steel & Heroin (S01E07)

(epizóda)
Veľká Británia, 2012, 45 min

Obsahy(1)

Carmine Galante bol ako mafián známy predovšetkým dvoma vecami – svojou krutosťou a svojím obchodovaním s heroínom. Vďaka svojej tvrdosti si v mafii získal vysoké postavenie a obchodovanie s drogami mu prinieslo obrovské bohatstvo. No zároveň preňho predstavovalo hrozbu. Na jednej strane tu boli muži zákona, tvrdo bojujúci proti pašovaniu a obchodu s drogami, na druhej strane tu boli ďalší mafiáni, ktorí mu závideli a obávali sa ho. Obe tieto skupiny predstavovali pre Galanteho veľkú hrozbu a obe boli rozhodnuté ho dostať... (ČSFD)

(viac)

Recenzie (2)

risker

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Překupník drog. Pracoval pro rodinu Bonanno v New Yorku. Po návratu z vězení se za pomocí peněz z prodeje heroinu dokázal jako málokdo dostat opět na vrchol a stal se bossem rodiny. Zastřelen v restauraci během oběda ve věku 69 let. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Galante nebol veľmi galantný a za jeho drogovej éry stúpol počet registrovaných závislých narkomanov v USA z 50 000 na 500 000. A to len registrovaných. Väčšina sa ani neregistrovala a rovno skapala alebo ako zombies šírila kriminalitu. Vtedy neboli také možnosti. Dnes by mohli aspoň vstúpiť k progresívcom. ()

Reklama

Galéria (11)

Reklama

Reklama