Reklama

Reklama

O nekonečnosti

  • Česko O nekonečnu (viac)
Trailer 4

VOD (1)

Obsahy(1)

Úvaha o ľudskom živote v celej jeho kráse a krutosti, nádhere a všednosti. Bezvýznamné okamihy nadobúdajú rovnakú dôležitosť ako historické udalosti: dvojica sa vznáša nad vojnou zničeným Kolínom nad Rýnom, cestou na narodeninovú oslavu sa otec zastaví, aby v hustom daždi zaviazal dcére šnúrku, mladučké dievčatá tancujú pred klubom, porazená armáda pochoduje do tábora vojenských zajatcov. Óda a žalospev súčasne. Kaleidoskop všetkého, čo je večné, ľudské, nekonečný príbeh zraniteľnosti bytia. (Film Europe)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Be2Can 2020 je v plnom prúde

Be2Can 2020 je v plnom prúde

26.11.2020

Prehliadka toho najlepšieho z prestížnych filmových festivalov z Berlína, Benátok a Cannes pokračuje odvážnym experimentom provokatéra Gaspara Noého, dvojicou francúzskych filmov s oscarovou Juliette… (viac)

Be2Can je zde, zahájí ho Chlast s Mikkelsenem

Be2Can je zde, zahájí ho Chlast s Mikkelsenem

04.10.2020

Přehlídka toho nejlepšího z prestižních filmových festivalů z Berlína, Benátek a Cannes dokončila svého festivalového průvodce, a tím i seznam filmů, které mohou diváci letos očekávat. Přehlídka tak… (viac)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (viac)

Reklama

Reklama